test-team

Test 1: 28-5-2019

Hieronder vind je het filmpje van de PP presentatie van de online workshop die ik kort met jullie doorneem. In eerste instantie is het fout gegaan; het beeld van mij, waarin ik de PP met je doorneem, werd opgeslagen IN de PP in plaats van dat het totaal als film werd opgeslagen. Ik mailde jullie dat je dus de PP kon downloaden..

Dat zat mij natuurlijk niet lekker…Ook MindfulnessJuffen hebben last van een Innerlijke Criticus 🙂
DUS: ik heb de PP afgedraaid en mijn scherm opgenomen, en er alsnog een Vimeo video van gemaakt. Ook een goede leerschool want hiervoor heb ik altijd met een ander programma gewerkt. Ik heb 1 keertje eerder gewerkt met Vimeo; toen konden niet alle deelnemers de filmpjes bekijken; ik hoor dus graag van jullie of het nu wel toegankelijk is.

Volgens mij is het allemaal gelukt. Doordat het een opname van een opname is, is het geluid af en toe erg scherp/slaat beetje door. En als je af en toe herrie op de achtergrond hoort; op dinsdag vliegen hier F16’s over.. 🙂

Voor de definitieve versie van de online workshop gebruik ik een microfoon; als het goed is is de geluidskwaliteit dan beter.

Ik hoor graag jullie commentaar via lonneke@mindfulness-voorburg.nl

Test 2: 4-6-2019

Test 3: 18-6-2019

Test 4: 25-6-2019

Follow by Email
Instagram